do 9 november  -  20:00 uur  
  Return to Seoul

TRAILERPRIJZEN & RESERVEREN INFO

Entreeprijzen avondfilms
Normaal € 4,-
Rotterdampas: 1x gratisTip: Mocht de film zijn uitverkocht, check het dan op de dag van vertoning nog een keer. Als er annuleringen zijn komen deze kaartjes vrij.


Programma: Tweestrijd
Soms kom je in je leven voor een belangrijke keuze te staan die de rest van je leven bepaalt. Hoe weten we waarvoor we moeten kiezen? Drie films van over de hele wereld laten ons personages zien die met dit dilemma te maken krijgen. Wat kunnen we van hen leren?

Voorfilm: Hangul Blues van Daan Vree
Regisseur van de film Daan Vree is aanwezig voor een korte Q&A.
Het leven van de 28-jarige Petra staat op zijn kop wanneer ze een brief en foto heeft ontvangen van haar biologische moeder uit Korea. Ze is vastbesloten om haar te ontmoeten en begint ambitieus met het leren van de Koreaanse taal. Net als haar worsteling met de vreemde tekens haar beginnen te duizelen, is het de 8-jarige einzelgänger Gwan-Mok, die net van Korea naar Nederland is verhuist, die haar een belangrijke levensles leert.Hoofdfilm: Return to Seoul
De 25-jarige Freddie keert voor het eerst naar Zuid-Korea terug. Het is het land waar ze het levenslicht zag voordat ze werd geadopteerd door een echtpaar uit Frankrijk. In haar zoektocht naar haar biologische ouders loopt Freddie verloren rond in een land waarover ze amper iets weet. Dan neemt de reis een onverwachte wending waardoor Freddie begint te twijfelen wie ze is en wil worden.

★★★★ "Een ontroerend portret van een prikelige vrouw die verbinding zoekt.." Trouw

drama, Davy Chou, 2022, 119 min, 12+