do 25 nov  -  20:00 - locatie: Studio de Bakkerij
  Minding the Gap (CineNoord i.s.m. JA Toch!)


TRAILER


PRIJZEN & RESERVEREN INFO


Entreeprijzen avondfilms
Normaal € 4,-
Rotterdampas: 1x gratis, daarna onbeperkt 25% korting

Coronapas
Vanwege de nieuwe coronamaatregelen mogen we van overheidswege alleen bezoekers toelaten die een Coronatoegangsbewijs kunnen laten zien. Dit bewijs is voor iedereen te verkrijgen na volledige vaccinatie of een negatieve test, zie www.coronacheck.nl.

Tickets kopen verplicht
Vanwege de coronamaatregelen is het noodzakelijk om vooraf uw kaarten te kopen. Dit kan alleen via de website van Studio de Bakkerij, via deze link:Tip: Mocht de film zijn uitverkocht, check het dan op de dag van vertoning nog een keer. Als er annuleringen zijn komen er kaartjes vrij.Themalijn Escaping reality
CineNoord onderzoekt deze maand het escapisme in de film.

Minding the Gap
Als tieners zijn Bing, Zack en Keire verenigd door hun liefde voor skateboarden. Terwijl ze te maken krijgen met verantwoordelijkheden wanneer ze volwassen worden, bedreigen onverwachte openbaringen hun vriendschap van tien jaar. Het blijkt dat ze alle drie fysiek werden misbruikt door hun vader.

docu, 2018, Bing Liu, 93 min, 12+

★★★★★ Volkskrant "Een slim opgebouwd, voortreffelijk portret. Een juweel van een documentaire."

★★★★★ NRC "Een zowel ontroerende als diepgravende film die veel stof tot nadenken biedt."

Voorprogramma
Een korte performance van JETH!
JETH is een Hiphop based artiest en producer met een heerlijke laidback sound. Met zijn diepe stemgeluid weet hij de rust te creëren die je na het luisteren van zijn tracks nog altijd in je lichaam voelt. JETH schrijft over het leven van een jong volwassen man vol verleiding, lust en liefde. Zijn muziek laat je denken aan Amerikaanse grootheden zoal Mac Miller, Wiz Khalifa en Currensy.