za 4 sep  -  film 21:00 - locatie: Noorderhavenkade  
  De Liefhebbers


TRAILER


  INFO


Film in het Park is een samenwerking tussen Film in de Buurt en CineNoord.Wil je zeker zijn van een plekje? Reserveer dan een ticket. Je kunt altijd langskomen en kijken of er nog een plekje is.

Heb je een plekje gereserveerd maar kun je toch niet komen? Laat het ons even weten, dan kunnen we je plek aan iemand anders geven!
Film in het Park wordt mogelijk gemaakt door Cultuur Concreet, wijkraad Blijdorp en Opzoomer MeeFilm in het Park
Deze editie van Film in het Park zal plaatsvinden op de Noorderhavenkade. De toegang is gratis. We starten deze voorstelling rond 21:00 uur. Als je komt, reserveren dan even een kaartje. Er zijn slechts enkele losse plaatsen beschikbaar op de avond zelf. Neem bij voorkeur je eigen stoel of kussen mee, er staan maar een beperkt aantal stoeltjes. Wij verkopen voor een zacht prijsje koffie, thee en fris.

De Liefhebbers

Jan en Lea, ouders van een ogenschijnlijk stabiel en liefdevol gezin, hebben hun vier kinderen opgevoed met de overtuiging dat ze hen op het echte leven konden voorbereiden door hen te leren hoe ze door moeten zetten, nooit op moeten geven en sterk moeten zijn. De kinderen konden daarmee in hun eigen leven een eind op weg komen. Maar de onderlinge relaties komen onder druk te staan als de familie wordt geconfronteerd met de ziekte van Jan.

drama, 2019, Anna van der Heide, 96 min, 12+
Nederlands gesproken


voorprogramma
Er is een kort voorprogramma. Dit zal later bekend worden gemaakt.