vr 17 sep  -  film 20:30 - locatie: Noorderhavenkade  
  De Liefhebbers


TRAILER


  INFO


Film in het Park is een samenwerking tussen Film in de Buurt en CineNoord.Deze voorstelling is afgelopen.


Film in het Park wordt mogelijk gemaakt door Cultuur Concreet, wijkraad Blijdorp en Opzoomer MeeFilm in het Park
Deze editie van Film in het Park zal plaatsvinden op de Noorderhavenkade. De toegang is gratis. We starten deze voorstelling rond 20:30 uur. Als je komt, reserveren dan even een kaartje. Er zijn slechts enkele losse plaatsen beschikbaar op de avond zelf. Neem bij voorkeur je eigen stoel of kussen mee, er staan maar een beperkt aantal stoeltjes. Wij verkopen voor een zacht prijsje koffie, thee en fris.

De Liefhebbers

Jan en Lea, ouders van een ogenschijnlijk stabiel en liefdevol gezin, hebben hun vier kinderen opgevoed met de overtuiging dat ze hen op het echte leven konden voorbereiden door hen te leren hoe ze door moeten zetten, nooit op moeten geven en sterk moeten zijn. De kinderen konden daarmee in hun eigen leven een eind op weg komen. Maar de onderlinge relaties komen onder druk te staan als de familie wordt geconfronteerd met de ziekte van Jan.

drama, 2019, Anna van der Heide, 96 min, 12+
Nederlands gesproken


voorprogramma
Symfonie van het Lichaam van Monica Ruiz is een ode aan het vermogen van het lichaam om ruimte te claimen in de overweldigende architectuur van Rotterdam.

In de moderne architectuur van het Centraal Station van Rotterdam verzetten twee mediterrane mannen zich tegen de koude efficiƫntie van de industriƫle omgeving. Het gebouw lijkt ondoordringbaar voor het kwetsbare verlangen om een onbekende te ontmoeten. Tot hun schaduw door een lichtkoepel breekt en ze van elkaars verlangen weten. Kan een lichaam, met de zachtheid van dans en muziek, de bezwering van staal en steen doorbreken? Met flamencodanser Eduardo Guerrero en saxofonist en zanger Antonio Lizana. Trailer: