do 28 december  -  20:00 uur  
  C'mon c'mon

TRAILERPRIJZEN & RESERVEREN INFO

Entreeprijzen avondfilms
Normaal € 4,-
Rotterdampas: 1x gratisTip: Mocht de film zijn uitverkocht, check het dan op de dag van vertoning nog een keer. Als er annuleringen zijn komen deze kaartjes vrij.


Programma: Kerstmenu
Rond kerst serveren we je twee films die niet te missen zijn. Van komische thriller tot ontroerend drama, in de kerstvakantie zit je goed bij CineNoord.

voorfilm: Reflections Upon Boyhood
Een rauwe, intieme poëtische documentaire (17 min.) waarin vier jonge mannen persoonlijk reflecteren over hun eigen emoties, jongere ik en op de sociale vooroordelen van traditionele mannelijkheid. Maker van de film Eva van Overbeek is aanwezig voor een Q&A.

C'mon c'mon
De documentairemaker Johnny werkt aan zijn nieuwste project over getalenteerde kinderen. Wanneer hij te horen krijgt dat hij zijn neefje Jesse gedurende enkele weken moet opvangen, staat Johnny niet te springen. Toch haalt hij de banden aan met zijn slimme en gevoelige neef, van wie vader met een bipolaire stoornis kampt en een manische episode heeft. De reis die ze door Amerika maken schept een unieke en hartverwarmende band tussen hen.

drama, Mike Mills, 2021, 109 min, AL