wo 24 juli - 12:00 uur - film + aansluitend optionele workshop  
  Captain Nova

TRAILERPRIJZEN & RESERVEREN INFO

Entreeprijzen
Film + Workshop: € 6,-
Film: € 3,-Tip: Mocht de film zijn uitverkocht, check het dan op de dag van vertoning nog een keer. Als er annuleringen zijn komen deze kaartjes vrij.


Captain Nova
Gevechtspiloot Nova reist terug in de tijd om een desastreuze milieuramp te voorkomen. Er is alleen een klein probleempje: de tijdreis verjongt haar. En wie luistert er nu naar een meisje van twaalf?!

Het jaar 2050. De aarde is er zo slecht aan toe dat gevechtspiloot Nova de opdracht krijgt terug te reizen in de tijd om een desastreuze milieuramp te voorkomen. Maar waar niemand rekening mee heeft gehouden is een bijwerking van het tijdreizen: Nova wordt weer jong en stort neer als twaalfjarige. Niemand neemt haar nog serieus, behalve Nas – een verwaarloosde tiener die het mysterieuze meisje en haar vliegende robotje ADD uit handen probeert te houden van de geheime dienst. Lukt het Nova en Nas alsnog om de wereld te redden?!

(6+, 86 min, NL gesproken)

WORKSHOP!
Aansluitend een optionele filmworkshop.
Ga jij met ons mee terug in de tijd? We maken een film waarin dat gebeurt. Hoe ziet de wereld eruit als je oud bent? En hoe zie jij er dan uit?