do 16 dec  -  20:00 - locatie: Studio de Bakkerij
  Cross Comix: Bouillabaise


 
PRIJZEN & RESERVEREN INFO


Entreeprijzen avondfilms
Normaal € 4,-
Rotterdampas: 1x gratis, daarna onbeperkt 25% korting

Coronapas
Vanwege de nieuwe coronamaatregelen mogen we van overheidswege alleen bezoekers toelaten die een Coronatoegangsbewijs kunnen laten zien. Dit bewijs is voor iedereen te verkrijgen na volledige vaccinatie of een negatieve test, zie www.coronacheck.nl.

Tickets kopen verplicht
Vanwege de coronamaatregelen is het noodzakelijk om vooraf uw kaarten te kopen. Dit kan alleen via de website van Studio de Bakkerij, via deze link:Tip: Mocht de film zijn uitverkocht, check het dan op de dag van vertoning nog een keer. Als er annuleringen zijn komen er kaartjes vrij.Themalijn Tekenfilms voor grote mensen

Deze avond is samengesteld door het Rotterdamse platform voor beeldmakers Cross Comix. We vertonen twee werken van maker en producent Ruud den Dryver, die aanwezig is om al je vragen te beantwoorden.

De korte film Kuifje in Dromenland is een liefdesverhaal tussen een striptekenaar en een fotomodel, met een rol voor de stad Rotterdam. De lange film Bouillabaisse bestaat uit zeven animaties die samen de zeven zonden verbeelden.

comedy/drama, 2019, Ruud den Dryver, 25 + 68 min, 6+